AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κ15 της ΑΕΚ νίκησε (3-2) τον Ολυμπιακό

Η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ νίκησε 3-2 την αντίστοιχη του Ολυμπιακού σε αγώνα της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2021-22 που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο με δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Δημήτρη Ανδριώτη στο 11′ και στο 36′. Το πρώτο το κέρδισε ο ίδιος ο σκόρερ και το δεύτερο ήρθε από χέρι αμυντικού του Ολυμπιακού μέσα στην περιοχή.

Οι δύο ομάδες έχασαν καλές ευκαιρίες πριν την ανάπαυλα. Στο 21′ ο Θανάσης Παπαβασιλείου στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ έκανε διπλή απόκρουση σε προσπάθειες του Χριστού Δαρβίρα, ενώ αντίστοιχα σωτήρια ήταν η επέμβαση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Γεωργακόπουλου σε τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Κλάψα στο 30′. Ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι στο 32′ με τον Ζουριδάκη.

Στο 4ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (44′) η ΑΕΚ είχε δοκάρι με τον Κλάψα και χάθηκε έτσι ευκαιρία για το 3-0. Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός και έφτασε στο 2-2 μέσα σε ένα πεντάλεπτο (55′-60) με πέναλτι του Φίλη και σουτ του Κωστούλα.

Την τελευταία λέξη όμως την είπε η ΑΕΚ που πήρε τη νίκη με το γκολ στο 65ο λεπτό από το σουτ του Κώστα Πεχλιβανίδη μετά από προσπάθεια του Πέτρου Κολοκοτρώνη.

ΑΕΚ (Ιβάν Νεντέλκοβιτς): Παπαβασιλείου, Αρνίδης, Ψυρόπουλος, Παλαιολόγος, Μαρκόπουλος (84′ Κολυφέτης) Ντάνι, Σαρρής (55′ Πασακυριάκος) Ψυχογιός (55′ Κολοκοτρώνης) Κλάψας (71′ Αβεάσογλου) Ανδριώτης, Πεχλιβανίδης (71′ Ζούλιας).