AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ιστορική πρεμιέρα με Ολυμπιακό Κερατσινίου

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα δίνει το Σάββατο (20/11, 22:00) η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Κερατσινίου για την 2η αγωνιστική του Β’ Υποομίλου του 1ου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» στην ιστορική αυτή πρεμιέρα θα αγωνιστούν στο κλειστό του Κερατσινίου με στόχο να ξεκινήσουν με το… «δεξί» την πορεία τους.

Η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Αγγελική-Μαρσιάνα Τσικνή, Βασιλική Κίτσιου, Δέσποινα Ζάγκα, Άννα-Μαρία Παπανικολάου, Αμαλία Μανδαμαδιώτη, Ειρήνη Ψαριώτη, Βασιλική-Ιωάννα Βουκλαρή, Χριστίνα Κουτροδήμου, Χαρίκλεια Κατσικά, Αντωνία Τέτου, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Βασιλική Θανοπούλου, Αϊσέ Βέλεμ, Μαρία Παύλου, Τρισεύγενη Λυτρίβη, Αλκίντα Μετάι, Χριστίνα Μπρεάνου, Μαγδαληνή Μπανάση, Μαρία Μπρεάνου, Στέλλα Μαυρίδου, Δανάη Παπαϊωάννου, Μαρίνα Μπανάση, Αδαμαντία-Μαρία Πατρώνη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Κώστας Κότσιρας, δήλωσε στο aek.gr: «Είναι μία μεγάλη και ιστορική στιγμή για εμάς. Ως ΑΕΚ έχουμε πάντα υψηλούς στόχους, επομένως εφόσον αγωνιζόμαστε στην Α2, ο στόχος μας είναι μόνο η άνοδος στην Α1. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Με δυναμισμό θα ξεκινήσουμε την πορεία μας, με πρώτο αντίπαλο τον Ολυμπιακό Κερατσινίου. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας».