AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνημα με νίκη για την ΑΕΚ Β με γκολ του Χριστόπουλου

Το γκολ του Ευθύμη Χριστόπουλου στο 87ο λεπτό ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ Β απέναντι στην Καλαμάτα με 1-0 στην πρεμιέρα της Super League 2, σε ένα παιχνίδι όπου έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Δημοτικό Στάδιο «Δημήτρης Δημητρίου» λόγω ακαταλληλότητάς του.

Στο 14′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιούση η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, ο Μιτάι έκανε ένα σουτ από την καρδιά της περιοχής, όμως η μπάλα σταμάτησε σε σώματα αμυντικών! Η Καλαμάτα απάντησε στο 31′. Ο Τάτος εκτέλεσε φάουλ από τον άξονα, ο Μπακαγιόκο προ του τέρματος πλάσαρε ψηλά άουτ. Στο 36′ το σουτ του Παυλίδη από τα όρια της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 45′ από πλευράς ΑΕΚ ο Γιαννούτσος έκανε ωραίο γύρισμα από αριστερά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με τον τέρμα, αλλά ο Γερολέμου δεν κατάφερε να βάλει την προβολή για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή. Στο 50′ ο Τσαγκαλίδης σέντραρε από τα δεξιά, ο Λουκίνας πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το τέρμα του Χατζηεμμανουήλ. Στο 66′ ο Μπακάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Κορνέζος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ! Στο 75′ ο Μιτάι έκανε εξαιρετική ενέργεια από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, όμως ο Παυλίδης κατάφερε τελευταία στιγμή να κόψει με προβολή! Στο 86′ ο Κοσίδης έκανε εξαιρετική μπαλιά στον Μιτάι, ο οποίος βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε, όμως η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι! Στο 87′ ήρθε το γκολ. Ο Μιτάι έβγαλε μια ωραία μπαλιά και ο Χριστόπουλος με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ταϊρη για το 1-0. Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε για την Καλαμάτα στο 95′ με τον Μαρκόβσκι να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και τον Χατζηεμμανουήλ να πραγματοποιεί τρομερή απόκρουση.

ΑΕΚ (Σ. Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Λάτσι, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης (90′ Αρβανίτης), Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης (80′ Χριστόπουλος), Γερολέμου (80′ Μουστακόπουλος), Μιτάι, Ιατρούδης (61′ Κοσίδης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Ν. Αναστόπουλος): Ταϊρης, Μαβίνγκα, Τσελεπίδης (44′ λ.τ. Αναστασόπουλος), Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης, Άλβες (79′ Ρόχα), Παυλίδης, Τάτος (79′ Μόζερ), Κόκκορης (70′ Μαρκόβσκι), Λουκίνας.