AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να «καθαρίσει» από την αρχή η ΑΕΚ στη Ριζούπολη

Ένα ματς «παγίδα» δίνει σήμερα (19:30, Cosmote Sport 2) η ΑΕΚ στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ένα παιχνίδι στο οποίο γίνεται περίεργο και από τους ορισμούς των διαιτητών, αλλά και επικίνδυνο από τον ορισμό του τέταρτου Φωτιά που έσφαξε την ΑΕΚ στο Ηράκλειο Κρήτης απέναντι στον ΟΦΗ.

Μοναδικός στόχος για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών και η διάσπαση της κλειστής άμυνας του Απόλλωνα με γκολ από τα πρώτα λεπτά.

Εκτός από πλευράς κιτρινόμαυρων είναι ο τιμωρημένος Μήτογλου και οι τραυματίες Γέβτιτς και Θεοχάρης.

Στα αξιοσημείωτα θα είναι η 11άδα που θα παρατάξει ο 41χρονος τεχνικός του Δικεφάλου, η οποία θα έχει αλλαγές. Φαίνεται πως ο Γιαννίκης θα κρατήσει τον σχηματισμό 1-4-2-3-1 με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν οι Μοχαμάντι (αριστερά) και Μισλέν (δεξιά) με στόπερ τους Βράνιες και Τζαβέλλα. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και Σιμάνσκι και σε ελεύθερο ρόλο ο Μάνταλος. Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα είναι ο Τσούμπερ και στο δεξί ο Γκαρσία. Στην κορυφή της επίθεσης όλα δείχνουν επιστροφή του Αραούχο.