AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οφρυδόπουλος: Μέχρι τώρα έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο, δίκαια έχουμε 9 βαθμούς (video)

Ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε μετά τη νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Β είπε στην κάμερα του ΑΕΚ TV:

Για το ματς και τη νίκη;

«Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ έμπειρη σε αυτή την κατηγορία. Είναι μία ομάδα που ψάχνει βαθμούς για να γλιτώσει την κατηγορία και μετά ό,τι μπορεί καλύτερα. Αν το πάρουμε ως συνέχεια από τη Λεωφόρο, είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η διαφορά ήταν ότι σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στα προηγούμενα δύο ματς, εχουμε σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε επίσης πολλές και καλές ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο μας ανήκει. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου, αντεπιθέσεις ο αντίπαλος δεν έβγαλε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πάλι, γιατί η ομάδα μας θέλει να έχει μία ταυτότητα και ένα στυλ παιχνιδιού με διάρκεια. Είχαμε ένα νεκρό διάστημα, περίπου στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου. Είχαμε όμως την επιθετικότητά μας, γιατί ψάχνουμε γενικά το γκολ. Συνολικά ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση και δίκαια νικήσαμε».

Για το 3 στα 3;

«Δεν είναι ότι νικάς, αλλά το γιατί νικάς. Έως τώρα με όποιον κι αν έχουμε παίξει, έχουμε παίξει και καλό ποδόσφαιρο και οργανωμένο ποδόσφαιρο και με τις βασικές αρχές που διέπουν μία ομάδα. Οπότε δίκαια τα παιδιά έχουν εννέα βαθμούς».