ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου: Για τις τελευταίες εξελίξεις…

Τις τελευταίες μέρες γίναμε θεατές σε ένα ακόμη θέατρο του παραλόγου. Οι ύπουλες και φτηνιάρικες επιθέσεις κατά της Α.Ε.Κ, εναντίον της Ομάδας και των παιχτών, του Δ. Μελισσανίδη, αλλά και του κόσμου της Α.Ε.Κ, έχουν λάβει εξωφρενικές διαστάσεις.

Επιστράτευσαν συντονισμένα κάθε πιθανό και απίθανο τσίρκουλο, ακόμη και από εκεί που κάποιοι δεν φαντάζονταν, έχοντας σαν στόχο αφενός να πλήξουν με λάσπη και συκοφαντίες τη (δικαίως) νικήτρια Α.Ε.Κ και αφετέρου να δημιουργήσουν κλίμα και να εκβιάσουν καταστάσεις ενόψει και του ντέρμπι. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ανησυχούν και… καλά κάνουν!

Κατανοούμε βέβαια την απογοήτευσή τους για την αποτυχία του παραρτήματος να επιτελέσει το ρόλο που του ανατέθηκε, αλλά… ας κάνουν κουράγιο. Πάλι καλά να λένε, φτηνά καθάρισαν φέτος, γιατί λίαν συντόμως τα αστεία τελειώνουν και εκεί στην απόρθητη Νέα Φιλαδέλφεια “οι ταρίφες” θα είναι πολύ πολύ οδυνηρές!

Η Α.Ε.Κ μάχεται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις στοές και τα λαγούμια όπως πράττουν εδώ και χρόνια οι νεκροθάφτες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα κατά καιρούς τσιράκια τους.
Πάει πολύ να διαμαρτύρονται για αδικία οι… άδικοι!!!

Η Α.Ε.Κ δεν είναι πλέον του χεριού τους, όπως συνέβαινε κάποτε όταν είχαν απέναντί τους άτολμους και προσκυνημένους παραγοντίσκους της καρπαζιάς.
Σήμερα η Ομάδα της Προσφυγιάς έχει Μάχιμη Ηγεσία και Λαό συνοδοιπόρο. Είμαστε μια γροθιά που θα σας συντρίψει.

ΥΓ1. Δεν ξέρουμε πόσο πιο χαμηλά ακόμη θα φτάσει ο “τέως” που με τις, για ακόμη μια φορά, απαράδεκτες δηλώσεις του ρίχνει νερό στο μύλο του αντιπάλου. Την ώρα που η Α.Ε.Κ δίνει τη μάχη απέναντι στο συνασπισμένο εχθρικό στρατόπεδο, αυτός “καταφέρνει” να προσφέρει άλλοθι και πάτημα σε εκείνους που μας πολεμάνε, στο όνομα μιας ψευδεπίγραφης αντικειμενικότητας.
Μια παροιμία πάντως λέει πως το τέλος του κατήφορου είναι ο πάτος.

ΥΓ2. Τα κανόνια στο Ναό της Προσφυγιάς έχουν αξία μ ό ν ο ν όταν αστράφτουν και βροντάνε για χάρη της Α.Ε.Κ, όχι μόνο τότε, αλλά και τώρα και πάντοτε!
Αν κ ά π ο ι ο εξ’ αυτών είναι μόνο για το “θεαθήναι” καλύτερα… να το αποσύρετε. Ούτως ή άλλως “παροπλισμένο” είναι, από καιρό!
Αρκετά πια με την ειδωλοποίηση.
Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως έχει τιμή, αξιοπρέπεια και περηφάνεια, στοιχεία που δεν μπορούν να υποτιμώνται για χάρη κανενός.

ΥΓ3. Ζούμε κι αναπνέουμε για τη στιγμή της επιστροφής στην Ιθάκη της Α.Ε.Κ, την Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια! Εκεί που τα όνειρά μας θα πάρουν την εκδίκησή τους…

Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ