Τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού αποθεώνουν τον… βιαστή τους Ντέμη

Απίστευτα πράγματα ζούμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο από το βράδυ της Κυριακής με τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού να υποστηρίζουν με τα μπούνια τον Άρη και τη δήθεν «σφαγή» που έχουν κάνει σημαία από την ΑΕΚ.

Μέσα σε όλα και η θέση του Ντέμη Νικολαΐδη περί αδικίας του Άρη από την Ένωση. Τα ΜΜΕ του Ολυμπιακού λοιπόν αποθεώνουν τον… βιαστή τους Ντέμη!!! Ομορφιές.

Η τελευταία ανάρτηση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή είναι η εξής:

«Επειδή πάρα πολλοί με ρωτάτε γιατί είπα ότι η ΑΕΚ ευνοήθηκε από την διαιτησία, σας απαντώ: ο διαιτητής έδειξε ότι δεν ήθελε να αφήσει την ΑΕΚ με δέκα παίκτες. Θα μπορούσε στο πρώτο τάκλιν του Ρότα να βγάλει απευθείας κόκκινη, αλλά έβγαλε κίτρινη. Αυτό το δικαιολογώ ήταν στην ευχέρειά του. Στο δεύτερο τάκλιν όμως που ο παίκτης μας παίρνει μόνο πόδια, δίνει κόρνερ αντί για φάουλ και 2η κίτρινη-κόκκινη και αποβολή. Την πρόθεση του την ξαναέδειξε στην φάση του Μήτογλου που βγάζει κίτρινη αντί για κόκκινη, πράγμα που «αναγκάζεται» να κάνει λόγω VAR. Μπορεί ο διαιτητής να μην ήθελε να βγάλει κόκκινη σε καμία ομάδα, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι ευνοηθήκαμε από την μη αποβολή του Ρότα. Όπως αδικήθηκε η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ έτσι αδικήθηκε και ο Αρης με εμάς. Γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η γνώμη μου και όπως ξέρετε δεν συνηθίζω να την καλλωπίζω».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *