AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τίποτα επιβαρυντικό στο φύλλο αγώνα του παρατηρητή για την ΑΕΚ – Τα λόγια του Μελισσανίδη στον Νιαρχάκο

Μπορεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κ. Σπυρόπουλος να διεξάγει έρευνα για όσα καταγγέλλονται ότι έγιναν στο κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και Άρη, έχοντας ήδη ζητήσει το Φύλλο Αγώνα, την έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας, την έκθεση της Αστυνομίας και οπτικοακουστικό υλικό, ωστόσο το Φύλλο Αγώνα δεν γράφει τίποτα το επιβαρυντικό, καθώς οι διαιτητές δεν βρίσκονταν οι ίδιοι μπροστά σε κάποιο επεισόδιο.

Σε ό,τι αφορά την έκθεση του παρατηρητή, όπως αναφέρει η «Live Sport» σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι ο γενικός διευθυντής του Άρη, Δημήτρης Νιαρχάκος, απευθυνόμενος στον διαιτητή Διαμαντόπουλο, του είπε «Δεν ντρέπεσαι;» προφανώς για τις υποδείξεις του στο πρώτο ημίχρονο.

Αναφορά επίσης γίνεται και στην παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη φυσούνα. “Γιατί είσαι όρθιος (σ.σ. στον πάγκο) και κάνεις αυτά τα νούμερα;”, είπε σύμφωνα με την έκθεση στον Νιαρχάκο. Για τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ σημειώνεται πως συνοδευόταν από τον Γιάννη Παπαδημητρίου που ήταν διαπιστευμένος και τον Γιάννη Παπαδόπουλο που δεν είχε διαπίστευση, άρα και δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο.