AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Αεράτη η ΑΕΚ στη Λήμνο

Με το εντυπωσιακό 9-0 πέρασε η ΑΕΚ από τη Λήμνο για την 4η αγωνιστική του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου Γυναικών. Οι «κιτρινόμαυρες» με πολύ καλή εμφάνιση έφτασαν στη νίκη και το «3×3» στην κατηγορία, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μόλις στο 16′ η Τικοπούλου άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ, ενώ η ίδια αθλήτρια στο 33′ έκανε το 0-2. Πριν βγει το ημίχρονο, Τσούνη και Ματζάνα βρήκαν δίχτυα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-4. Η ΑΕΚ κυριάρχησε και στο β’ μέρος, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Η Πλεξίδα σκόραρε το 5-0 στο 57′, για να ακολουθήσει η Μοσκοφίδου που σημείωσε το 6-0. Η Μουντανάρη με δύο διαδοχικά τέρματα, στο 76′ και το 78 έκανε το 8-0, ενώ το τελικό 9-0 πέτυχε η Μπερτσιά.

ΑΕ Λήμνος – ΑΕΚ 0-9

Σκόρερς: Τικοπούλου (2), Τσούνη, Ματζάνα, Πλεξίδα, Μοσκοφίδου, Μουντανάρη (2), Μπερτσιά.

ΑΕ ΛΗΜΝΟΣ: Προβατά, Πλακιώτη, Γούτσιου, Βεράκη, Μπλιά, Μαγδαληνού, Μπολέτου (53′ Σούλντισα), Αγαλιανού (62′ Τρυφερή), Κρομιπήδου, Δήμου (Ρεπανίδα), Μαναβάκη (81′ Μιχαηλίδου).

ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Μεθενίτη, Τσούνη (66′ Μουντανάρη), Πόλλου (55′ Πολυμενοπούλου), Ματζάνα (62′ Καρέτσου), Τσιμπουκάκη, Βαξεβάνη, Μπερτσιά, Αμούργη (66′ Μάτζουκα), Μοσκοφίδου, Τικοπούλου, Πλεξίδα.