AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ντέρμπι με Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Τον Ολυμπιακό ΣΦΠ υποδέχεται το Σάββατο (11/12, 18:45) στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η «Ένωση» μετρά δύο διαδοχικές νίκες και θέλει να επεκτείνει το σερί της και παράλληλα να ολοκληρώσει νικηφόρα τον Α’ Γύρο της κανονικής διάρκειας.

Στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην ομάδα του Πειραιά, οι «κιτρινόμαυρες» αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ που καλείται να γεμίσει το γήπεδο.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

Ο Κώστας Αρσενιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με την αποστολή του «Δικεφάλου» να αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Διώτη, Βεργίδου, Γεωργιάδου, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η Καζ Μπράουν δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε ενθουσιασμένες για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε όλοι ότι είναι μια καλή ομάδα και θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Όλη η ομάδα είναι υγιής και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε στο γήπεδο μας. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας που είναι στο πλευρό μας και τους περιμένουμε το Σάββατο να μας στηρίξουν».