ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Η αποστολή της Κηφισιάς για το παιχνίδι με την ΑΕΚ

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ακολούθως, ο Νίκος Κούστας ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟI: Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας.

ΜΕΣΟΙ: Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Βασίλης Τζέλη, Γιάννης Οικονομίδης.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Μανώλης Καλλέργης.

Ο Νίκος Κούστας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως «πρόκειται για σπουδαία στιγμή για τον σύλλογο, ένα παιχνίδι που είναι γιορτή. Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για μία τόσο απαιτητική αναμέτρηση, τα παιδιά δούλεψαν πολύ καλά και έδειξαν έτοιμα. Το μέγεθος της ΑΕΚ δίνει από μόνο του έξτρα κίνητρο σε όλους μας, όπως επίσης το γεγονός πως η ομάδα μας θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε έναν αγώνα τόσο υψηλών απαιτήσεων. Από μέρους μας, θα μπούμε στο γήπεδο με τη νοοτροπία που έχουμε σε κάθε αγώνα: θα παίξουμε με πάθος και αποφασιστικότητα, για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Από την πλευρά του, ο Πάνος Πρίτσας δήλωσε πως «το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ είναι ιστορικό για την Κηφισιά. Όλοι το βλέπουμε ως γιορτή και ως μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας στο υψηλότερο επίπεδο, με αντίπαλο μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ανυπομονούμε γι αυτό το παιχνίδι».