AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηγετική παρέμβαση Μελισσανίδη: Δήλωσε στήριξη στον Γιαννίκη και μπαίνει μαζί του στην “Αγιά Σοφιά”

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκλεισε στόματα. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ με ηγετική παρέμβαση πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Αργύρη Γιαννίκη και να μπει μαζί του στην «Αγιά Σοφιά». Αυτομάτως ο 41χρονος τεχνικός θα βρίσκεται στον κιτρινόμαυρο πάγκο μέχρι το 2024.

Η ΑΕΚ βάσει της συμφωνίας που είχε κάνει με τον Γιαννίκη στις 10 Οκτωβρίου έχει το δικαίωμα να ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού μέχρι το 2024 ή να το λύσει χωρίς αποζημίωση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιλέγει να μην περιμένει μέχρι το καλοκαίρι και έδωσε εντολή να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο του Αργυρή Γιαννίκη μέχρι το 2024!

Παρά το γεγονός ότι η ήττα από τον ΟΦΗ φαίνεται πως θα κοστίσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης βλέπει στο πρόσωπο του Γιαννίκη τον προπονητή στον οποίο μπορεί να βασιστεί πάνω του και να χτίσει την ομάδα που ονειρεύεται.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ενεργοποίηση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του προπονητή της ομάδας μας, Αργύρη Γιαννίκη, το οποίο αυτομάτως επεκτείνεται για τα δύο επόμενα χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024.

Κόουτς, καλή συνέχεια στο έργο, που έχεις ήδη αναλάβει, με επιτυχίες στον κιτρινόμαυρο πάγκο!