AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νοκ άουτ ο Λιβάι Γκαρσία για Τρίπολη (photo)

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην προπόνηση της Παρασκευής με τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο 23χρονος εξτρέμ αντιμετωπίζει σφίξιμο στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει θεραπεία στα Σπάτα, κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως μένει εκτός πλάνων του  Αργύρη Γιαννίκη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ανησυχία για τον Γκαρσία και έμεινε εκτός γιατί δεν θα μπορούσε να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αυριανό παιχνίδι, με κίνδυνο ένα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα, απουσιάζουν επίσης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ λόγω κοροναϊού και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Λιβάι Γκαρσία ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο και ακολούθησε θεραπεία, ενώ τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Αργύρης Γιαννίκης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.