Οφρυδόπουλος: Παίζουμε με το δικό μας στιλ

Ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο προπονητής της ΑΕΚ Β μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το διπλό επί του Διαγόρα Ρόδου και στάθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή, δυνατή και έμπειρη ομάδα, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει συγκεντρώσει πολλούς βαθμούς και έχει καλή αγωνιστική εικόνα. Στο πρώτο τέταρτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά για να διεκδικήσουν την νίκη. Νομίζω ότι από το 15’ και έπειτα εμείς πήραμε την κατοχή, είχαμε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και νομίζω ότι μέχρι και το τέλος κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο.

Είχαμε δύο δοκάρια, δυο τετ α τετ, πολλές ευκαιρίες και στο τέλος ανταμειφθήκαμε κερδίζοντας τον αγώνα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί πραγματικά και προσπάθησαν και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Ό,τι καλό έχουμε κάνει έως τώρα είναι αποτέλεσμα της συνολικά καλής εικόνας μας μέσα στο γήπεδο.

Έχουμε παίξει πέντε αγώνες και ακόμη και σε γήπεδα που ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι καλός, σήμερα ήταν αξιοπρεπέστατος, έχουμε προσπαθήσει να παίξουμε με το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Αυτό το στιλ παιχνιδιού, η αυτοπεποίθηση, το κράτημα της μπάλας, η πίεση, ο ρυθμός και στην άμυνα και στην επίθεση μας δίνουν και τους βαθμούς και την ατομικά καλή εικόνα των παικτών μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.