AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρία μπαλάκια, τα δύο δώρο από την ΑΕΚΑΡΑ που νίκησε (1-0) τον Παναθηναϊκό με υπογραφή Σιμάνσκι

Η ΑΕΚ σκόραρε τρεις φορές, αλλά μέτρησε μόνο το ένα γκολ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτό του Σιμάνσκι από τα… αποδυτήρια, το οποίο χάρισε τη νίκη με 1-0 για την 12η αγωνιστική της Super League. Αποτέλεσμα που κρατά τους κιτρινόμαυρους στο κυνήγι της 1ης θέσης και τους φέρνει αντιμέτωπους το επόμενο Σάββατο με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το γκολ του Σιμάνσκι από τα… αποδυτήρια (2’) με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία ήταν κυνική και υπηρετώντας το πλάνο της, άντεξε στην πίεση των φιλοξενούμενων, που είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά όχι και την ουσία.

Σπαταλώντας, μάλιστα, απίθανη ευκαιρία στο 47’ με τον Αϊτόρ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι εξ επαφής.Από πλευράς ΑΕΚ ακυρώθηκαν δύο γκολ του Τσούμπερ που μπήκε για 20 λεπτά κι έκανε… ζημιά. Αρχικά το πρώτο στο 68’… παίζεται αν ήταν οφσάιντ, στέλνοντας πρώτα την μπάλα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Μπρινιόλι, ενώ το δεύτερο (97′) ήταν λίγο πιο μπροστά και ορθώς ακυρώθηκε. Το θετικό είναι πως ο Ελβετός εξτρέμ επέστρεψε στις εξαιρετικές εμφανίσεις.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Μισλέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι (65’ Σάκχοφ), Γκαρσία (65’ Τσούμπερ), Μάνταλος (84’ Λε Ταλέκ), Άμραμπατ, Αραούχο (93’ Χατζισαφί).

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο (73’ Χατζηγιοβάνης), Πέρεθ, Βιγιαφάνιες (84’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (61’ Βιτάλ), Παλάσιος (73’ Καρλίτος), Μακέντα.