AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία και Άμραμπατ “καθάρισαν” για την ΑΕΚ στη Λαμία

Με MVP τον Άμραμπατ η ΑΕΚ πέρασε από τη Λαμία επικρατώντας με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι για το 2022. Ο Μαροκινός “καθάρισε” την υπόθεση νίκη για την Ένωση, αφού αρχικά είχε ανοίξει το σκορ ο Λιβάι Γκαρσία.

Καλό ποδόσφαιρο έπαιξε κατά διαστήματα η Ένωση, η οποία ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι που προηγήθηκε, δεν κατάφερε να το”κλειδώσει” άμεσα. Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έδωσε δικαιώματα στη Λαμία, η οποία δεν μπόρεσε να τα εκμεταλλευτεί. Έτσι οι κιτρινόμαυροι έφτασαν στο διπλό  χάρη στα γκολ των δύο πλάγιων χαφ της, με τον Γκαρσία να ανοίγει το σκορ στο 29′ και τον Άμραμπατ να “καθαρίζει” το ματς στο 83′.

Ιδιαίτερα φορτισμένο το κλίμα πριν τη σέντρα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη στη μνήμη των Στέλιου Σεραφείδη και Κώστα Γενεράκη.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (64′ Τάιρον), Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Νούνιες (82′ Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (82′ Καραμάνος).

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους έμειναν: Γκαραβέλης, Μανουσάκης, Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τρούμπουλος, Βλαχομήτρος.

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Σβάρνας, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ (71′ Σιμόες), Σιμάνσκι (76′ Σάκχοφ), Άμραμπατ, Μάνταλος (86′ Χατζισαφί), Γκαρσία, Ανσαριφάρντ (71′ Γέβτιτς).