AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ έπαθε μετάλλαξη όμικρον

Μια ΑΕΚ που θυμίζει τοπική ομάδα Αθηνών από την κεφαλή της μέχρι τον τελευταίο νεροκουβαλητή, κατάφερε να γνωρίσει ντροπιαστική ήττα και μάλιστα με ανατροπή από τον Παναιτωλικό με 2-1 για την 18η αγωνιστική της Super League 1.

Ακόμα και τα άδεια καθίσματα δεν… ξηλώθηκαν να σηκωθούν να φύγουν από αυτά που έβλεπαν από τους κιτρινόμαυρους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ανσαριφάρντ άνοιξε το σκορ στο 44′, με τον Καρέλη να μπαίνει αλλαγή και να ισοφαρίζει στο 78′ και τον Μεντόσα να γράφει με τρομερή σουτάρα το 1-2 στο 84′. Δοκάρι στο 48′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τζαβέλλα για την ΑΕΚ, η οποία για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει το προβάδισμα που πήρε.

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα τόσο για φάουλ στον Μάνταλο στην αρχή της φάσης του 1-1, όσο και για κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα πάνω στον Άμραμπατ πριν την ισοφάριση των φιλοξενούμενων.

AEK (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας – Σβάρνας (80′ Ρότα), Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι – Σιμόες (87′ Κοσίδης), Λε Ταλέκ (80′ Σάκχοφ) – Άμραμπατ (88′ Γέβτιτς), Μάνταλος, Γκαρσία (65′ Τσούμπερ) – Ανσαριφάρντ.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας – Λούι, Βργκοτς, Κορνέλιους, Χουχούμης – Φλόρες, Αντούνες (64′ Μάρτενσον) – Μπαρμπόσα (70′ Μόρσεϊ), Μεντόσα (85′ Τσιγγάρας), Ντουάρτε (85′ Μαλής) – Βέργος (70′ Καρέλης).