AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γέβτιτς: Είμαι ικανοποιημένος, ήθελα να σκοράρω

Ο Γιαννίκης άφησε στον πάγκο τον Μάνταλο, βάζοντας στη θέση του τον Ντάρκο Γέβτιτς και ο τελευταίος έδειξε τι μπορεί να κάνει όταν το ποδόσφαιρο παίζεται απλά. Ο Ελβετός χαφ στις δηλώσεις του στην Cosmote TV μίλησε για το ματς της Τούμπας, την προσωπική του εικόνα, όσο κι αυτή της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν χαρούμενοι μετά το τελευταίο ματς. Συζητήσαμε κι αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά για να φύγουμε με κάτι θετικό. Κάναμε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες. Μπορούσαμε να φύγουμε περισσότερο χαρούμενοι αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες και σκοράραμε κάποιο γκολ, γιατί δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Παίξαμε με βάση ότι έχουμε και ένα δεύτερο ματς στην έδρα μας. Κυνηγήσαμε το εκτός έδρας γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Σε γενικές γραμμές κάναμε καλό παιχνίδι».

Για τη συγκέντρωση της ομάδας στην Τούμπα κι αν είναι οδηγός για τη συνέχεια;

«Δεν ξέρω αν θα είναι οδηγός αυτό το ματς. Θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας όμως. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι και στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε συγκέντρωση αν δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Αν προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτά τα λεπτά που σε προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε συγκέντρωση θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για την προσωπική του απόδοση;

«Είναι αλήθεια ότι δεν είχα πολλά λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Εγω πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος όποτε μου το ζητά ο προπονητής. Ειμαι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή μου. Θα ήμουν περισσότερο αν είχα σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο γιατί θα είχα βοηθήσει την ομάδα μου. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου όποτε μου ζητηθεί».