ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Με Μπανγκουρά η αποστολή της Λαμίας

Ανακοινώθηκε και πέφτει κατευθείαν… στα βαθιά! Ο λόγος για τον Λας Μπανγκουρά, που λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του, βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το αυριανό (5/1, 17:15) εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Τρίτη την προετοιμασία τους και η είδηση στην αποστολή που ανακοινώθηκε -πέραν του Αφρικανού εξτρέμ- είναι η επιστροφή του Τάσου Καραμάνου. Μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω προβλήματος που αντιμετώπιζε στην πλάτη, ο έμπειρος επιθετικός επιστρέφει στις επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου.

Αντίθετα, όπως ήταν αναμενόμενο μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί, απών είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο που παραμένει στον… πάγο μετά το πειθαρχικό του παράπτωμα, σε αντίθεση με τον Γκόλεμιτς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Κροτόνε. Εντούτοις, υπάρχει κανονικά ανάμεσα στους «εκλεκτούς» για το αυριανό παιχνίδι.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βύντρα, ο Γκέντσογλου, αλλά και ο μακροχρόνια απών λόγω τραυματισμού Μανούσους.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.

Πηγή: lamiaole.gr