AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη και βελτίωση ψάχνει η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (17:15) τον Παναιτωλικό και θέλει νίκη και βελτίωση προκειμένου να πλησιάσει στην 1η θέση, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό στο αποψινό παιχνίδι της Λεωφόρου.

Η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη αντιμετωπίζει προβλήματα, με πιο σοβαρό αυτό του Σέρχιο Αραούχο που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση και θα προσπαθήσει να προλάβει τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, την ερχόμενη Τετάρτη στην Τούμπα. Εκτός είναι επίσης ο τιμωρημένος Σιμάνσκι, όπως και οι Λάτσι και Γαλανόπουλος.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν Ανσαριφάρντ και Τσούμπερ, με ένας εκ των δύο να μένει στον πάγκο. Εφόσον προτιμηθεί ο δεύτερος, θα παίξει στα άκρα και θα περάσει στην κορυφή ο Άμραμπατ. Επίσης φαίνεται πως ο Τσιντώτας διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια αντί του Στάνκοβιτς, που ακόμη δεν είναι στο 100% μετά τον καθαρισμό στο γόνατό του.

Η αποστολή, που δεν ανακοινώθηκε όπως πάντα πριν από εντός έδρας ματς, αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο για πρώτη φορά εν όψει αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Μια πιθανή 11άδα για το σημερινό ματς απέναντι στον Παναιτωλικό αποτελείται από τους εξής: Τσιντώτας, Τζαβέλλας, Βράνιες, Μισελέν, Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ ή Τσούμπερ.