AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… γνώριμος Ζουκουλίνι στα υπόψιν της ΑΕΚ

Μπαρμπόσα ήταν και τελείωσε! Η Νις πήρε την απόφαση να κρατήσει τον Βραζιλιάνο χαφ, μία πρόταση που εξέταζε η ΑΕΚ υπό προϋποθέσεις κι έτσι οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Μία εξ αυτών φαίνεται πως είναι ο Μπρούνο Ζουκουλίνι. Ένας γνώριμος στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Ο Αργεντίνος μέσος είχε φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο για ένα εξάμηνο το 2016 με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις έστω και σε αυτά τα 4 ματς που αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Από το 2018 ανήκει στη Ρίβερ Πλέιτ, έχει εμπειρία, ενώ μπορεί να καλύψει τα “θέλω” της Ένωσης στη μεσαία γραμμή.

Όπως αναφέρει η Sportday, ο Ζουκουλίνι έπεσε στο… τραπέζι και η περίπτωσή του εξετάζεται προσεκτικά.

Ο Ζουκουλίνι εκίνησε την καριέρα του από την Ρασίνγκ Κλουμπ και στην ΑΕΚ ήρθε δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι όπου πήγε το 2014. Έπαιξε και σε Βαλένθια, Κόρδοβα, Μίντλεσμπρο ως δανεικός και μετά την Ελλάδα έπαιξε σε Ράγιο Βαγιεκάνο και Βερόνα, πριν τον αποκτήσει το 2018 η Ρίβερ Πλέιτ. Εκεί έχει βρει τον εαυτό του πια και αγωνίστηκε την τελευταία χρονιά σε 29 ματς, αλλά στο φινάλε της σεζόν ήταν στον πάγκο.