AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οφρυδόπουλος: Σημαντική νίκη για την ψυχολογία των παιδιών

Στη νίκη της ΑΕΚ Β επί του Λεβαδειακού αναφέρθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα, ενώ στάθηκε και στον Στέλιο Σεραφείδη, τον οποίο χαρακτήρισε ψυχή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αρχικά, επειδή μερικά πράγματα είναι πάνω από ένα ματς, να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του Στέλιου Σεραφείδη. Η αγωνιστική του προσφορά, οι υπηρεσίες του στον σύλλογο, το ήθος του, η ακεραιότητά του θα μείνουν στο πάνθεον της ΑΕΚ. Η μορφή του δίκαια κοσμεί τον πυλώνα στην Αγιά Σοφιά. Η ψυχή της ΑΕΚ είναι ο Στέλιος Σεραφείδης και το αντίστροφο.

Στα του παιχνιδιού, έπαιξαν οι δυο πρώτοι. Το κλειδί ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος. Παίξανε δυο ομάδες που δίκαια είναι πρώτες, που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις δυο ομάδες.

Μοιραία το παιχνίδι πήγε στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη ή ποιος θα εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη που έγιναν και πήραμε τη νίκη. Είναι πολύ σημαντική η νίκη για την ψυχολογία των παιδιών, κερδίσαμε τον πρώτο και αήττητο Λεβαδειακό».

Για τους Γιούση και Χατζηεμμανουήλ:

«Το πρότζεκτ που έχουμε ξέρουμε ότι θα υπάρχουν ανακατατάξεις από μέρα σε μέρα. Εκτός από τα δυο αυτά παιδιά, όλοι έπαιξαν εξαιρετικά και τους δίνουμε τα συγχαρητήριά μας».